Núria Cortés

Hola, sóc Núria Cortés
ofereixo anàlisi transaccionaldireccionalintegral
A més de servei empresarialpersonalfamiliar

Sobre mitunosaltres

Porto tota la vida vivint el que representa pertànyer a una empresa familiar. Hi ha molts condicionants econòmics i socio-culturals que es barregen, fent que en moltes ocasions la presa de decisions estigui condicionada per aspectes que escapen de l’espectre empresarial i s’interposen a la vida familiar.

Veient la dificultat i el patiment personal, que va suposar el canvi generacional, vaig prendre la decisió de formar-me per a poder ajudar a d’altres empreses familiars a evitar aquests processos, que en moltes ocasions resulten dolorosos.

M’he format durant 4 anys en anàlisi transaccional en el Centre d’entrenament de psicoterapeutes Eric Berne.

La meva experiència i la meva formació específica, m’ha portat acompanyar famílies empresàries en l’elaboració dels seus protocols de família, en processos de relleu generacional i de canvi organitzatiu, fent coaching als fundadors i als successors. Millorant la comunicació i gestionant els possibles conflictes entre els membres de la família empresària.

Com a psicoterapeuta-coach, acompanyo a famílies empresàries en processos de canvi en l’empresa que afecten el seu marc de referència personal, familiar i empresarial, i que requereixen un suport psicoafectiu.

Em centro en les persones : per a obtenir un benefici global, centrat en la família empresària, els treballadors i, en conseqüència en benefici de l’empresa, com a organització.

Núria Cortés és membre de l’Associació Catalana d’Anàlisi Transaccional ACAT

Núria Cortés col·labora amb Sonrisas de Bombay

Núria Cortés col·labora amb la Fundació Sant Joan de Déu

Switch The Language

Award winning creative agency

We are building for tomorrow because tomorrow is the future and we want to make a contribution to the wonderful digital age that is awaiting us.